چند نکته بسیار مهم در مورد عکاسی پرتره

برای عکاسی پرتره ابتدا فقط تجهیزات و نورپردازی را نباید فقط در نظر بگیرد، بلکه برقراری ارتباط با موضوع اصلی خود نیز به گرفتن یک عکس خوب کمک میکند. شما می توانید با ایجاد مکالمه و پرسش درباره فرد به موضوع خود نزدیک شوید. همچنین گذاشتن موسیقی در فضای استدیو به سوژه کمک میکند تا آرامش و حس بهتری در حین عکاسی پرتره داشته باشد.
همچنین شما میتواننید از قبل عکس های پرتره مشابه موضوع عکاسی پرتره خود پیدا کنید و با سوژه خود در مورد نوع پوشش، رنگ مورد علاقه یا پزیشن مناسب بحث کنید.

چند نکته بسیار مهم در مورد عکاسی پرتره

از شرایط نوری و محیطی مطلع شوید

برای روز عکاسی پرتره سعی کنید برنامه ای برای چیدمان نوری و پرتره داشته باشید. اگر در محیط داخلی مثل استدیو کار میکنید از اینکه چه نوری باید استفاده کنید مثل نور طبیعی یا مصنوعی سوال کنید. آیا می خواهید از بک گراند ساده استفاده کنید یا از یک دکور چیده شده.

اگر عکاسی در فضای خارجی مثل پارک دارید زمان روز و جهت نور خورشید در آن زمان بررسی کنید. صبح زود و اواخر بعد از ظهر بهترین موقع به دلیل وجود نور طبیعی برای یک عکاس پرتره برای عکاسی حساب می‌آید. فراموش نکنید آب و هوای ابری می توانند پرتره های بهتری با سایه های نرم تر وطولانی تری به شما بدهند.

از چه لنزی استفاده میکنید

درعکاسی پرتره، شما به طور موثر یک چهره سه بعدی را به یک سطح مسطح تبدیل می کنید، بنابراین تصمیم گیری در مورد لنز یا فاصله کانونی خود و موقعیت دوربین به شیوه ای که ویژگی های موضوع شما را تکمیل می کند، تاثیر قابل توجهی در موفقیت عکس پرتره شما دارد.
آیا شما می خواهید یک پرتره نزدیک از یک فرد بگیرید یا یک پرتره محیطی ؟
در عکاسی پرتره باید توجه داشته باشد در پرتره های نزدیک هر چه سوژه به دروبین نزدیک تر شود در تصویر بزرگتر به نظر می آید. در هنگام عکاسی پرتره نزدیک برخی ویژگی های صورت مانند بینی می تواند چالش برانگیز باشد.

به چشم ها توجه کنید.

چشم ها پنجره ها به روح هستند. هنگام عکاسی پرتره از مردم، تقریبا همیشه می خواهید تأکید بر چشم های آنها باشد. عکس پرتره شما میتوانند بهترین نورپردازی و کادربندی داشته باشد اما اگر چشم ها واضح نباشند ،کل عکس پرتره دچار دگرگونی میشود.سعی کنید نقطه‌ی فوکوس خود را روی چشمان بگذارید تا تمام توجه ببینده به چشمان منعکس شود.

در عکاسی پرتره نزدیک و دور شوید و هم سطح سوژه شوید

سعی کنید هم سطح سوژه خود عکاسی کنید مثلا اگر از کودکی عکاسی میکنید از بالا عکس نگیرید سعی کنید هم سطح کودک شوید. چشم درچشم یک بزرگسال عکاسی کنید اینکار باعث میشود که ارتباط بیشتری با سوژه برقرار شود و عکس پرتره بهتری ثبت کنید.

با بک گراند بازی کنید

فردی که در عکس شما قرار دارد موضوع اصلی عکاسی پرتره شماست با این حال گاهی اوقات زمانی که شما آنها را در زمینه های مختلف قرار می دهید، می توانید خلق و خوی یک شات را تغییر دهید. گاهی شما از پس زمینه های ساده و مینیمال استفاده میکنید در حالی که زمان های دیگر پس زمینه دراماتیک و رنگارنگ می تواند به شما کمک کند موضوع خود را واقعا برجسته کنید.با تجربه و امتحان کردن می توانید به این کار مصلط شوید و یک عکاس پرتره خوب باشید.

 

نویسنده: فوتو موتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *