چند ترفند بینظیر برای عکاسی از غذا به صورت حرفهای
همهی ما میدانیم که غذا ها خوشمزه و همچنین انتخابی خوب برای ثبت یک عکس هستند، اما با این وجود همیشه آسانترین موضوع برای عکاسی به حساب نمیآیند. برای حل این مشکل، در این مقاله به تکنیک های عکاسی از غذا خواهیم پرداخت.
1٫ ترکیب بندی خود را نادیده نگیرید!
به وسیله پس زمینه یا تنظیمات و لوازم عکاسی خود یک داستان بگویید و مطمئن شوید که همه چیز زیبا و خوب به نظر میرسد. ترکیب بندی به زبان ساده به معنای چگونگی آرایش عناصر در عکس شماست. یک ترکیب بندی خوب صحنه را برای مخاطبان شما آماده میکند، حال چه یک بشقاب باشد یا یک تکه جعفری روی ظرف غذای شما. یک راه ساده برای حفظ این مطلب، استفاده از قانون یک سوم است که یکی از ترفند های عکاسی میباشد.
قانون یک سوم، یک شبکه ۹ بخشی است که باید آن را بر روی عکس خود تصور کنید. برای استفادهی بهتر از این قانون، سوژهی اصلی شما باید در امتداد خطوط یا در محل برخورد این خطوط فرضی با هم قرار گیرد، زیرا که چشمان ما به طور طبیعی به سمت این نقاط کشیده میشود و این نکتهی خوبی برای عکسهایتان میباشد که بهتر است آن را به خاطر بسپارید. شما از این روش برای برجسته کردن غذای خود استفاده میکنید و داستانی را برای خوانندگان خود تعریف میکنید که قرار است به طور بالقوه غذای خود را سفارش دهند.
2٫ عکسهای خود را از فاصلهی خیلی نزدیک نگیرید
سعی کنید یک عکس از فاصلهی ایدهآلی که برای اندازهی سوژه در نظر دارید بگیرید. به این ترتیب زمانی که در حال ویرایش عکسهایتان هستید، فضای باز بیشتری برای بازی با ترکیب بندی خواهید داشت. بعضی از اوقات بازی با برش عکس هنگام ویرایش آن، میتواند شروعی برای تبدیل عکسی که آن را دوست ندارید به عکسی فوق العاده باشد.
احتمالا در حال فکر کردن به جواب این سوال هستید که فاصلهای که من باید در آن قرار بگیرم کجاست؟ و من به شما جواب خواهم داد؛ فاصلهی خوب و مناسب فاصلهای است تا سوژه که مطمئن باشید نصف کاسه یا کلهی یک شخص را برش نخواهید داد! به این موضوع و اینکه میخواهید غذایتان چگونه نمایان شود فکر کنید.
هرچه بیشتر بهتر، اما توجه داشته باشید که فاصله آن قدر نباشد که برای دیدن سوژه مجبور به استفاده از میکروسکوپ شوید! همچنین، لطفا هنگامی که به رستوران میروید، روی یک میز نایستید. شما انسان هستید، کافی است مطمئن شوید که دوربین خود را با یک لنز خوب همراه دارید. این چنین قادر خواهید بود که به یک عکس زیبا دست یابید.
3٫ زاویهها همه چیز در عکاسی از غذا هستند
زاویهی مناسب را انتخاب کنید، این خود همه چیز را تغییر خواهد داد. برخی غذاها با دید جانبی بهتراند و برخی دیگر از دید پرنده. زمانی که شما تعیین میکنید که کدام یک از آنها برای کدام دستورالعمل بهتر است، افزایش باورنکردنیای در حس بینندگان برای تست دستورالعمل خود را خواهید دید؛ زیرا که شما باعث شدید غذا فوقالعاده به نظر برسد.
اگر مطمئن نیستید کدام زاویه بهتر به نظر میرسد، چندین زاویهی مختلف را امتحان کنید تا به نتیجهی مطلوب برسید. برای اینکه ایدهای به شما بدهم، برخی غذاها هستند که در زوایای خاصی بهتر به نظر میرسند.
4٫ وقتی هوای بیرون تقریبا تاریک یا صبح خیلی زود است عکس نگیرید
عکاسی در زمان درست روز برای گرفتن یک عکس خوب از دیگر نکتههای عکاسی از غذا است که بسیار اهمیت دارد. یک نقطه سایهدار در یک روز آفتابی میتواند جای مناسبی برای عکاسی در شرایط نور طبیعی باشد. نور طبیعی همیشه باعث میشود که عکسهای شما زیباتر به نظر برسند. پس وقتی میتوانید از آن برای بهتر شدن عکسهایتان استفاده کنید، بهتر است که این کار را انجام دهید! نور مستقیم خورشید باعث میشود که غذای شما زمخت به نظر برسد و سایههایی ایجاد کند که باعث تحریف رنگهای شما شود.
همچنین، لازم است اطمینان حاصل کنید که هوای بیرون تاریک نیست؛ چون نمیخواهید برای گرفتن عکس از غذا از فلاش دوربین استفاده کنید. این کار را انجام ندهید. زیرا باعث بازتاب های زمخت میشود. من معمولا زمانهایی که ابری وجود دارد و خورشید زیاد نورانی نیست عکاسی میکنم. برای مثال در تابستان، من در حدود ساعت ۴ تا ۵ بعد از ظهر عکاسی میکنم که خورشید پویایی و حرارت کمتری دارد و تیرهتر است.
پس اگر در یک رستوران کم نور باشید چطور؟ (اکثر آنها به دلایلی کم نور هستند!) چیز خوبی که باید در ذهن داشته باشید این است که هرگز وقتی تاریک است عکاسی نکنید، مگر این که چیدمان مناسب و لوازم عکاسی را همراه خود داشته باشید که من آن را هم توصیه نمیکنم. اما اگر باز هم میخواهید که آن لحظه را ثبت کنید، میتوانید آن را در استوری اینستاگرام خود به اشتراک بگذارید! لازم نیست که همیشه کارهایی را که انجام میدهید یا چیزهایی را که میخورید را پست کنید. فقط مطمئن شوید که صفحهی شما تا جایی که میتواند زیبا به نظر برسد.